Zoeken naar escape room kinderfeestje den haag

Operation Exit: Escape Room Den Haag.
Kinderfeestje Escape Room Scheveningen bij Unlock Scheveningen.
En ben jij op zoek naar een spannend kinderfeestje? Dan is dit het ideale kinderfeestje voor jou! Speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar bieden wij nu ook onze escape rooms aan. De escape room is een super leuk idee voor een kinderfeest.
Kinderfeestje Escape Room.
De meeste kinderfeestjes in de escape rooms vinden plaats op woensdagmiddag en zaterdag op vele vaste locaties. Neem contact op met de escape room bij u in de buurt en vraag naar de mogelijkheden voor een onvergetelijk kinderfeestje! Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas.
Escape room kinderfeestje: spannend leuk voor kids in Den Haag Haagse Hotspots.
Escape room kinderfeestje: spannend leuk voor kids in Den Haag. Door Nick jul 23, 2017 Geen reacties. Escape rooms zijn er niet alleen voor volwassenen, ook kinderen zijn er dol op. Gelukkig zijn er genoeg opties voor een spannend escape room kinderfeestje in Den Haag.
Escape Room Scheveningen Beleef spannende avonturen in Escape Room Scheveningen.
Wowzone Real Life Gaming.
In de stoere Binckhorst, tegen het centrum van Den Haag, is bijna 6000 m2 rauw outdoor game-paradijs ingericht. Een deel hiervan is bos. Het andere deel is een bizar ingericht terrein met industriële en futuristische elementen. Bij het bedenken en ontwikkelen van onze unieke spellen willen we plezier, beweging, saamhorigheid, verbazing en trots laten ervaren. Vrijgezel jagen in zijn konijnenpak? Samen lachen en actief bezig zijn, een gezellige BBQ in je eigen vuurkring en dan de stad in. Teambuilding en plezier in een unieke setting. Betaalbaar en toch speciaal horeca en vergader aanbod. Stoer en onvergetelijk kinderfeestje?
Erg leuke en uitdagende escaperoom, ook voor kinderen! Reizigersbeoordelingen Operation Exit TripAdvisor.
Beschrijving eigenaar: Operation Exit presenteert The Mansion: een unieke Escape Room midden in Den Haag. Lukt het jullie om alle geheimen van dit mysterieuze landhuis te ontdekken én om te ontsnappen? Bereid je voor op een spannend uur gevuld met raadsels, puzzels en verrassingen! Neem vooral contact met ons op, tot gauw! Nuttige informatie: Kluisjes / opslag, Parkeergelegenheid kinderwagens, Toiletten, Activiteiten voor oudere kinderen. 12 december 2016 beoordeeld. 12 december 2016 beoordeeld. Erg leuke en uitdagende escaperoom, ook voor kinderen! We zijn naar Operation Exit voor het kinderfeestje van mijn dochter geweest.
Wescape Wescape Zoetermeer Kidsproof Den Haag.
Een super spannend uitje en gaaf kinderfeestje voor kinderen vanaf 8 jaar. Geschikt voor groepjes van 2 tot 6 kinderen, onder begeleiding van 1 volwassen groot mens van 18 jaar of ouder. Ook te reserveren in combinatie met diverse arrangementen. Klik voor meer informatie en om dit gave uitje te boeken door via de roze button! Tip: Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de leukste, gezelligste, grappigste en coolste uittips bij jou in de buurt gewoon in je mailbox! Deel deze tip. 2718 SE Zoetermeer. Tel: Toon telefoonnummer. Naar de website Direct mailen. Maandag t/m zaterdag: 10.00 tot 23.00 uur. Zondag: 11.30 tot 23.00 uur Prijs. Kosten per escape room 110, inclusief onbeperkt limonade, een snack en een klein presentje. Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit! Naar de top. Méér leuke tips adressen.: Combat Zone Live. Leer Kidsproof.nl kennen. Voor bedrijven organisaties. Aanmelden tip of activiteit. Deel je tips met ons. Tip Kidsproof aan een vriendin. Volg Kidsproof Den Haag.

Contacteer ons