Zoeken naar pannenkoekenrestaurant drenthe

BB restaurant logement Grenzeloos en Zo in Doldersum.
Naast ons BB en het restaurant is Grenzeloos en Zo in Doldersum, Drenthe ook geschikt voor verschillende groepsactiviteiten en workshops. Dit kunt u doen voor bijvoorbeeld een gezellige dag met de familie en vrienden of een evenement met uw bedrijf.
Pannenkoekenschip de Liberté.
Kinderpannenkoek, Piraten kinderijsje, een speciaal cadeau van de kapitein en bij vertrek nog een cadeautje uit de schatkist 1495., Heb je een beetje horeca ervaring en interesse in een leuke baan op het Pannenkoekenschip stuur dan je gegevens naar info@deliberte.nl.
Oeps je mist iets Campina.nl.
Links Molen de Bente.
Een gezellig en smakelijk pannenkoekenrestaurant in Emmen, Drenthe. Bakt met speltpannekoekenmeel van Molen De Bente! Uw adres voor een heerlijke en eerlijke pannenkoek! Hier kunt u ook terecht voor een High Pancake! Alle plaatselijke kinderactiviteiten, feestjes, workshopsmusea, restaurants, voorstellingen en winkels voor kinderen staan overzichtelijk bij elkaar.
Restaurant Beilen Abdij de Westerburcht Abdij de Westerburcht.
Drentse gastvrijheid Bij Abdij de Westerburcht wordt u bedient met een glimlach! De Drentse gastvrijheid zorgt voor de ultieme beleving en daar streven wij naar. Even heerlijk tot rust komen, dat doet Drenthe met je. Wilt u buiten die Drentse gastvrijheid ook genieten van de Drentse natuur?
Pannenkoekenrestaurants Drenthe Drenthe.
In dit restaurant kun je genieten van een ambachtelijke pannenkoek, maar ook van een lekker broodje, barbecue, high tea, dagspecial, salade of appelgebak met koffie. Ook heeft dit pannenkoekenrestaurant in Drenthe een prachtige tuin met amfitheater en gratis midgetgolf. Voor de deur stopt een paardentram.
De Zaagkoele Ambachtelijke Pannenkoeken Grillspecialiteiten.
Drenthe was armoede In het pand, uit 1837, waarin nu De Zaagkoele is gevestigd, woonde zon boer. Dorpsbranden kwamen in die tijd vaak voor. En de daken van riet of stro hielpen daar niet echt aan mee Om branden snel te kunnen blussen, werden zogenaamde op verschillende plaatsen in het dorp brandkuilen gegraven. Koelen, in het Drents. Daaruit kon bluswater worden gehaald, als het mis ging. De boer die in deze boerderij woonde, had een koele naast de deur. Hij was ook dorpstimmerman en verzaagde bomen tot planken. Waarmee de naam De Zaagkoele is verklaard. Restaurant en pannenkoekenboerderij. Door ontwikkelingen als ruilverkaveling en het toenemend toerisme veranderden de boerderijen midden in het dorp van bestemming. Zo verging het ook Brink 36. In 1970 werd het voormalige boerenbedrijf een pannenkoekenrestaurant.
Oeps je mist iets Optimel.nl.

Contacteer ons