Meer resultaten voor pannenkoekenrestaurant drenthe

Pannenkoekrestaurant Pannenkoekenhuis Pannenkoekboerderij Odoorn.
Pannenkoekenhuis Provincie Drenthe De Telefoongids.
In ons sfeervolle restaurant is het goed verpozen voor jong en oud. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en onze voortr Lees meer. Beoordeel dit bedrijf 0521-593094 Toon nummer. Pannenkoekenhuis in Provincie Drenthe wordt gemiddeld beoordeeld met een 6 door 1 beoordelingen.
Eten Drinken.
Voor groepen kan Drenthe Xperience sportieve arrangementen samenstellen, zoals gps tochten, atb clinics of vlotbouwen. Drenthe Xperience is een professioneel outdoor bedrijf gevestigd op De Lente van Drenthe. Ga naar Drenthe X-perience. Wilt u op de hoogte blijven van camping De lente van Drenthe?
Restaurant en pannenkoeken Pannenkoeken restaurant Pesse Drenthe.
Voor onze pannenkoeken hebben we zorgvuldig gezocht naar een goed recept voor ons pannenkoekenbeslag. In samenwerking met Korenmolen de Zwaluw in Hoogeveen hebben we een passend receptuur samengesteld. De basis van dit unieke recept is de bloem van de Korenmolen.
De Zaagkoele Ambachtelijke Pannenkoeken Grillspecialiteiten.
Drenthe was armoede In het pand, uit 1837, waarin nu De Zaagkoele is gevestigd, woonde zon boer. Dorpsbranden kwamen in die tijd vaak voor. En de daken van riet of stro hielpen daar niet echt aan mee Om branden snel te kunnen blussen, werden zogenaamde op verschillende plaatsen in het dorp brandkuilen gegraven. Koelen, in het Drents. Daaruit kon bluswater worden gehaald, als het mis ging. De boer die in deze boerderij woonde, had een koele naast de deur. Hij was ook dorpstimmerman en verzaagde bomen tot planken. Waarmee de naam De Zaagkoele is verklaard. Restaurant en pannenkoekenboerderij. Door ontwikkelingen als ruilverkaveling en het toenemend toerisme veranderden de boerderijen midden in het dorp van bestemming. Zo verging het ook Brink 36. In 1970 werd het voormalige boerenbedrijf een pannenkoekenrestaurant.
Camping Diever Kom tot rust op Landgoed t Wildryck Landgoed Wildryck.
De faciliteiten op het park zelf zijn aangenaam en je hoeft je er geen moment te vervelen tijdens een vakantie in Drenthe. Er zijn verschillende sportieve activiteiten te doen op Landgoed t Wildryck, zoals tafeltennis, trampoline springen en beachvolleyballen. Er ligt een ook jeu de boulesbaan en een tennisbaan voor de liefhebbers. Wil je liever ontspannen? Dan is er een zonneterras met ligbedden en een verwarmd binnenzwembad, zodat je even helemaal tot jezelf wilt komen. En wil je daarna lekker iets gaan eten? Dan kan dat in het pannenkoekenrestaurant.
Luning's' Restaurant.,
Denk bijvoorbeeld aan de Fiets4Daagse, BrinkFair voorheen Brinkavonden en natuurlijk het Runerfeest. De hele agenda kan je hier bekijken. Al met al beloofd het weer een prachtige zomer te worden en hopen wij u graag eens op het terras te mogen verwelkomen.
t Haantje Camping, Restaurant en Kanoverhuur.
2 uur Canadese kano, onbeperkt naturel pannenkoeken met verschillende soorten beleg zoals suiker, stroop, jam, spekjes, warme kersen, slagroom, kaas, ananas, rozijnen en nog meer. 2 uur Canadese kano, vijf soorten vlees, koude sauzen, sat├ęsaus, twee soorten salade en stokbrood met kruidenboter.

Contacteer ons