Meer resultaten voor verjaardag vieren den haag

Feestlocatie in Den Haag? Alle feestlocaties in Den Haag vind je op DNLS.
Informeer bij de feestlocatie in Den Haag naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de feestlocatie in Den Haag door te bellen of door gebruik te maken van onze aanvraagformulieren. In beide gevallen komt u direct in contact met de locatie zelf.
Feestlocatie Den Haag Habana Beach.
Uw feest bij feestlocatie Den Haag. U kunt verschillende soorten feesten vieren bij Habana Beach. Wilt u bijvoorbeeld uw verjaardag eens op een andere plek vieren? Vier dan uw verjaardag bij Habana Beach. Ook voor een jubileum, een zakelijk event of zelf voor een bruiloftsfeest kunt u bij ons aankloppen.
Kinderfeestjes: de leukste tips! Kidsproof Den Haag.
Ben jij binnenkort jarig en wil je een super te gek verjaardagsfeestje vieren? Wij hebben het méést complete overzicht van kinderfeestjes in en om Den Haag voor je gemaakt. Stoere feestjes, creatieve feestjes, iets met dieren, koken, dansen, theater, de natuur of lekker thuis. Er zit vast iets voor je bij! Nu alleen nog even kiezen. Film, theater musea. Muziek, dans circus. kinderen tot 4 jaar. kinderen 4 tot 6 jaar. kinderen 6 tot 8 jaar. kinderen 8 tot 10 jaar. kinderen 10 tot 12 jaar. Leuk voor jongens. Leuk voor meisjes. Deelgebieden in en om. Meer DIY tips. Ik ga op reis. Tips van de maand.: Feestje Stadstuin Rusthout. Dierenweide, natuurspeeltuin, bloementuin en een heel fijn terras. Ideale plek voor je partijtje! Kinderfeestje Ayers Rock. Beleef een spannend feestje bij Ayers Rock! Ga op survival, kom klimmen of ga op ontdekking in Australië! Jump-Party bij Jumpsquare. Vier je verjaardag met een actieve en stoere Jump Party bij Jumpsquare in Rijswijk!
Feestlocatie voor verjaardagsfeest en andere gelegenheden.
Herberg Vlietzigt is de ideale locatie voor uw verjaardag, het afscheid bij de zaak, een vrijgezellenfeest, een babyshower, een babyborrel, een familiedag, een familiereünie, een kerstborrel en nog veel meer. Binnen onze locatie is er altijd een ruimte die perfect geschikt is om een bijzondere gelegenheid te vieren, afhankelijk van uw aantal gasten. Door de ideale ligging tussen Delft, Voorburg, Den Haag en Westland is Herberg Vlietzigt goed bereikbaar.
Feestje, diner borrel Foodzie Lunchroom Den Haag.
Wilt u uw verjaardag vieren of receptie houden in de binnenstad van Den Haag? Dan is FOODZIE de ideale locatie voor uw feestje! De hele zaak kan vanaf 1600: uur voor u worden gereserveerd en eventueel versierd zoals u dat wenst.
Feestlocaties Den Haag 15 tot 250 p.p.
Er is altijd wel een reden om feest te vieren. Er zijn verschillende zalen die volledig aangepast kunnen worden naar jouw wensen. Voor elk gezelschap een succes! Wil je het feest combineren met een dagje Den Haag? Het centrum van Den Haag ligt op ongeveer twintig minuten rijden vanaf Hotel Den Haag.
Verjaardag vier je verjaardag met familie en vrienden Barn47.
Het vieren van je verjaardag kan b.v. in een gedeelte van het restaurant of je kunt hiervoor exclusief gebruik maken van onze Club47! Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden! Wil je gezellig komen eten op je verjaardag? Dat kan natuurlijk ook! Bij ons eet je GRATIS als je jarig bent! Dus neem je ID-kaart mee en kom gezellig eten bij Barn47 als je jarig bent! Ma t/m do zon: 1700u: 22.00u. Vrij zat: 1700u: 2230u.: Brunch zon: 1200u: 1500u.: Lunch wo zat: 1200u-1500u.: High tea wo zat: 12.00u-15.30u Kinderfeestjes wo: 1200u: 1600u.: 2544NS Den Haag.

Fingerfood. Vier uw verjaardag aan boord van Salonboot Den Haag Delft: een compleet verjaardagsarrangement met koffie, thee, gebak en glas prosecco. Diner Indische Ontbijt. Genieten met Rijsttafel. van Chef. Salonboot heerlijke Onze Rondvaart fingerfood Chef Den tijdens neemt Haag uw u Delft rondvaart mee organiseert aan tijdens rondvaarten boord een op van exclusieve de een rondvaart antieke antieke met Salonboot salonboot diner Orient in vol met de culinaire aan regio verrassingen boord Den aan Indische Haag, boord Rijsttafel. Delft, van Rijswijk de en salonboot Leidschendam-Voorburg. in de regio Den Haag, Voorburg of Delft.

Contacteer ons